Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Chloorshock voor veilig gebruik van je zwembad

Zwembad

Om mijn zwembad schoon en veilig te houden, maak ik gebruik van chloorshockIedereen die wel eens zwemt, weet dat er in zwembaden gebruik gemaakt wordt van chloor. Chloor zorgt ervoor dat bacteriën geen kans krijgen en dat het water schoon en helder blijft. Zo blijft het zwembadwater zuiver en kun je er veilig gebruik van maken. Chloor werkt desinfecterend. Bacteriën worden gedood en als zwemmer kun je je dus veilig in het water begeven.

Chloorshock voor snelle en directe desinfectie

ChloorshockChloorchock is een middel voor snelle en directe desinfectie van zwembaden. Je kunt het ook in je jacuzzi gebruiken omdat hiervoor dezelfde eisen gelden als voor zwembadwater.  Met dit middel heb je snel het chloorpeil weer op orde. Het werkt direct dus je ziet meteen resultaat. Chloorshock is verkrijgbaar is verpakkingen van 1 of 5 kilo en kost € 19,50 voor 1 kilo. Het beste chloor op de Nederlandse markt en het voldoet natuurlijk aan alle wet- en regelgeving.

Eenvoudig online bestellen in de webshop

Veilig zwemwaterChloorshock kun je eenvoudig online bestellen in de Bodyfit webshop. Hier vind je alles op het gebied van wellness, accessoires en onderhoudsproducten. Waaronder dus ook producten voor de reiniging van jouw zwembad. Een van die producten is Chloorshock. Je bestelt het eenvoudig via de webshop van Bodyfit. Betalen kan met iDeal. Je bestelling wordt bij je thuisbezorgd met PostNL. Bestel je voor meer dan € 75,00, dan is bezorgen gratis. 5 kilo Chloorshock kost bijvoorbeeld € 79,00 en wordt dus gratis bezorgd.

Laat je adviseren in de winkel in Zeewolde

Je hoeft dus niet naar de winkel maar kunt het gewoon bestellen op een moment dat het jou uitkomt. Bestel je toch liever bij een fysieke winkel? Dan kun je ook terecht bij Bodyfit in Zeewolde. De vriendelijke en deskundige medewerkers staan hier voor je klaar om je te adviseren.

Ben jij ook op zoek naar een snelle en krachtige manier om jouw zwembad te desinfecteren? Bestel dan chloorshock in de webshop.