Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Een CV ketel huren was de oplossing

CV ketel huren

Een CV ketel huren was de oplossing voor mijn gezin, toen die van ons onverwachts stuk ging. Wij hadden niet verwacht dat wij op dat moment een grote uitgave hoefden te doen. Toch moest er een nieuwe cv-ketel komen. Mijn man en ik wisten niet zo goed hoe wij dit moesten oplossen. Wij besloten daarom om op het internet te kijken voor tips. Al snel kwamen wij bij het bedrijf Holland Warmte uit. Zij verkochten niet alleen de apparaten, maar zij huurde ze ook. Toen wij dat ontdekte wisten wij gelijk dat dat de oplossing was voor ons probleem. Wij besloten om het bedrijf direct te contacteren.

CV ketel huren

CV ketel huren

Een CV ketel huren bij bedrijf Holland Warmte was zeker mogelijk vertelde de medewerker aan de telefoon. Zij boden verschillende types aan voor verschillende prijzen. De medewerker legde uit wat het verschil was tussen alle types. Samen met hem kwamen wij tot de conclusie dat optie twee het beste bij ons paste. De vriendelijke jonge man aan de telefoon vertelde ons ook dat het onderhoud bij de prijs was ingegrepen. Als er dus een monteur moest komen om iets te repareren, kwamen er geen extra kosten bij. Mijn man en ik vonden dat een erg fijne service.

CV ketel huren

Wij raden Holland Warmte aan

De medewerker van Holland warmte had ons erg goed geholpen en geadviseerd. Mijn man heeft met hem een afspraak ingepland. Twee dagen later kwam er een monteur langs. Hij had onze nieuwe cv-ketel die wij van het bedrijf huurden. Binnen een mum van tijd had hij de oude vervangen voor de nieuwe. Hij legde ons de nieuwe ook nog eens helemaal uit. Hij vertelde ons dat wij het bedrijf op elk tijdstip konden bellen als er iets mis was. Echt super dat zij zelfs in de weekenden beschikbaar zijn.