Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Dankzij Seniorenhulp kunnen wij verder!

Seniorenhulp

Seniorenhulp heeft ervoor gezorgd dat wij ons leven weer kunnen oppakken! Nadat mijn vader kwam te overlijden was ik intens verdrietig. Op gegeven moment begon ik te merken aan mijzelf dat ik niet meer normaal kon functioneren. Het verdriet had de overhand genomen en daar baalde ik lichtelijk wel van. Mijn partner had al tegen mij gezegd dat het tijd wordt om het huis te ontruimen van mijn vader. Echter was ik hier nog niet aan toe. Wel wetende dat dit gewoon moest gebeuren aangezien het een huurwoning was. Hierdoor heb ik mijn partner de toestemming gegeven om het te realiseren. Wanneer ik de moed bij elkaar kan schrapen, dan zal ik er uiteraard ook gewoon bij zijn.

 Seniorenhulp

Seniorenhulp ingeschakeld via mijn partner

Mijn partner had het natuurlijk al wel in de gaten dat ik het mentaal niet aan kon om erbij te zijn. Hierdoor is zij op het internet gaan zoeken en terecht gekomen op de website van Seniorenhulp. Bij dit bedrijf kun je zowel de verhuizing regelen alsmede de meubels op kunnen slaan. Nadat zij de kosten had gezien heeft zij dit met mij besproken. Hierdoor had ik nog wel een paar vragen, echter heb ik het geaccepteerd en heeft mijn partner dit in werking gezet.

Seniorenhulp

Afgelopen week stonden zij bij de deur van mijn vader klaar om de meubels op te slaan en het huis op te leveren. Erg voorzichtig gingen zij te werk en dit gaf mij een goed en rustig gevoel. In de tussentijd werd er een grapje gemaakt en dat voelde onwijs goed voor mij. Hierdoor kan ik er alleen maar enthousiast over zijn! Dit bedrijf pakt het op de juiste manier aan en voordat ik het wist was het huis leeg. Voor de laatste keer de deur dichttrekken was lastig. Echter heeft Seniorenhulp mij hier onwijs goed bij ondersteund!