Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

De leukste vloeren van 2022

industriële wandkast

Vloeren zijn enorm leuk. Waar de een vloer A mooi vindt, vind een ander dezelfde vloer helemaal niets. Het uitkiezen van een vloer is enorm smaakgebonden. Iedereen heeft een andere smaak en daardoor zijn er veel verschillende vloeren op de markt. Het uitkiezen van een vloer kan door de grote hoeveelheid vloeren daarom ook lastig zijn. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van je nieuwe vloer? Vloerloods heeft een aantal leuke vloeren voor je op een rijtje gezet! 

Geschilderde vloer

Een geschilderde vloer is op dit moment echt bezig met een opkomst. De vloer wordt steeds populairder en dat is niet zo vreemd. De vloer heeft namelijk enorm veel voordelen. Zo is een geschilderde vloer enorm mooi en het geeft het interieur van je huis een unieke uitstraling. Daarnaast is een geschilderde vloer enorm duurzaam. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van gebruikte planken. Deze planken worden hergebruikt en in een andere kleur of coating geverfd. 

Massief hout

Een andere populaire vloer is een vloer gemaakt van massief hout. Deze houten vloer is enorm mooi en gaat erg lang mee. Hierdoor heb je lang plezier van een prachtige vloer. Een houten vloer is gewoon een natuurproduct. Er komen dus geen kunststoffen bij kijken. Zowel in het productieproces als in het product zelf. Hierdoor is een houten vloer enorm goed voor het milieu. Een massief houten vloer geeft je huis echt een unieke en gezellige sfeer