Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Een super mooie woning inrichting

Mede dankzij de geweldige ideeën van Bull Creative en hun manier van woning inrichting  zit ik er nu gezellig bij. Voorheen was ik bijna wekelijks op zoek naar de juiste inrichting van mijn huis, maar op de één of andere manier lukt mij dit niet. Tot ik bij een vriendin op visite ging en ik mij bij binnen komst in haar woning meteen thuis voelde. Dit gevoel wilde ik in mijn eigen huis ook hebben, maar ik kwam niet verder dan een kille ruimte waar de sfeer ontbrak. Toch maar eens op de site gekeken voor de mogelijkheden. 

De sfeer zit  weer in huis

Nadat ik de hulp had ingeschakeld van Bull Creative wat betreft mijn woning inrichting, zit de sfeer er weer in. Wanneer ik nu naar huis ga, voel ik mij echt thuis komen. Voorheen kon ik dat gevoel niet naar voren krijgen in mijn eigen woning.

Eigenaresse Loes Kok heeft Bull Creative in het leven geroepen. Dit komt door haar enorme passie en grote portie enthousiasme. Om een beetje een idee te krijgen waarmee zij zich zoal heeft bezig gehouden moet je een sop haar website kijken. Hier kan je lezen en zien waarmee zij zich heeft ingezet.