Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Een zeer leuk peuterbed gekocht

Peuterbed

Onlangs hebben wij een mooi peuterbed gekocht. Het oude bed waar onze zoon in lag te slapen was te klein geworden. Daarom moesten wij op zoek naar een ander model, waar hij weer goed in kon slapen. Deze hebben wij inmiddels gevonden op de website van de Perfecthomeshop. Hier zijn heel veel mooi bedden te zien en te bestellen. Voordeel is dat je makkelijk online een bestelling kan doen en deze worden dan geheel gratis geleverd. Zowel in Nederland, maar ook in België.

Peuterbed

Een peuterbed met matras gekocht

Onze zoektocht naar een ander bed voor onze zoon, hadden wij snel volbracht. Eigenlijk kwam dit door onze zoon die al een tijd groot fan is van die rode auto, Cars genaamd. Op deze website hadden wij een zeer leuk bed gezien met deze auto als afbeelding hier op. Toen wij deze foto aan onze zoon lieten zien, wisten wij genoeg. Meteen een bestelling de deur uit gedaan.

Het assortiment op deze website is zo enorm, daar moet je echt even de tijd voor nemen om deze te bekijken. Want tijdens onze zoektocht zagen wij ook een ander mooi bed, een stapelbed met een extra slaapplaats in de lade van dit bed. Dit is erg fijn wanneer er meerdere loge’s bij ons komen slapen. Ook dit model kan je hier vinden in verschillende kleuren.