Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Bij Wortman eenvoudig lifestyle meubels gekocht

lifestyle meubels

Ik heb gezien dat je bij Wortman echt de beste lifestyle meubels kunt kopen. Die kennis kreeg ik eerst van een vriendin. Zij heeft echt oog voor interieur. Zelf heb ik dat niet zo. Hoewel ik wel weet wat ik mooi vind natuurlijk. Toen zij mij Wortman aanraadde, ben ik eerst online gaan kijken. Daar kon ik direct zijn wat het aanbod is dat zij hebben. Mijn zoektocht was naar een wit tv meubel en een bijpassende salon tafel. Dat de twee niet uit dezelfde lijn hoeven te zijn, was mijn eerste beslissing. Maar het moet wel mooi bij elkaar staan vind ik. Omdat ik op het internet al goede opties zag, ben ik de winkel gaan bezoeken. Daar werd ik erg goed geholpen. Helaas was mijn favoriete tv-meubel in de winkel niet beschikbaar. Toch konden zij mij een ander product aanraden dat er erg op leek. Daar werd ik direct verliefd op!

lifestyle meubels Wij hebben de mooiste lifestyle meubels in huis gehaald

Ons interieur is nu helemaal compleet. Wij hebben de mooiste lifestyle meubels bij Wortman gekocht. Zij hebben uitstekende service verleend. Daarnaast werden onze meubelen gelijk besteld. Na enkele dagen werd dit thuis afgeleverd. Dat was ook erg prettig! Dit maakte de ervaring alleen maar beter. Inmiddels genieten wij al enkele maanden van de inrichting. Nog elke dag ben ik hier blij mee. Ik weet dat de kwaliteit erg goed en stevig is. Zo kunnen wij hier echt nog wel jaren plezier van hebben.

lifestyle meubels

Ook kopen bij Wortman

Omdat Wortman zo’n groot aanbod heeft, wil ik hier eigenlijk ook nog eens een mooie eettafel kopen. Degene die wij nu hebben is nog goed, maar staat niet meer zo mooi in het geheel. Althans, dat vind ik nu. Over een aantal maanden gaan wij nog eens terug naar Wortman. Wellicht dat zij ons dan kunnen helpen met de beste keuze voor een tafel.