Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Goede uitstraling met deurluifels

deurluifels

Wist jij dat jouw woning een schitterende uitstraling krijgt met deurluifels? Zelf was ik hier ook nog niet van bewust hoor. Pas op het moment dat ik het bij onze buren had gezien merkte ik het op. Dit geeft jouw woning een prachtige uitstraling en het werkt tevens erg goed aan het drooghouden van de vloer in huis! Nu dat het mijn interesse had gewekt, wilde ik maar al te graag weten waar zij het hadden gekocht. Hier kreeg ik vervolgens te horen dat zij dit online hebben besteld! Zelf heb ik nog nooit geweten dat je dit eenvoudig via het internet kon bestellen. Je raad natuurlijk al wel wat ik direct was gaan doen?

deurluifels

Bestellen maar!

Ik wilde maar al te graag dezelfde deurluifels zien te vinden. Niet zozeer omdat ik die van de buren onwijs mooi vind. Meer het feit dat ik dan ook zeker weet hoe dat de kwaliteit is. Uiteindelijk ben ik dan ook online gaan zoeken en terecht gekomen op de website van Luifel.com. Dit bedrijf heeft diverse soorten, kleuren en maten in het assortiment. Voor mij was het dan ook lastig om hieruit een keuze te maken. Zoveel soorten die ik onwijs leuk vind. Uiteindelijk is het mij dan wel  gelukt om een bestelling te plaatsen. Aangezien zij alles op maat maken voor je, dan kan het nog wel even duren voordat zij het komen bezorgen. Binnen twee weken had ik mijn bestelling al in huis!

deurluifels