Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Goedkope voorstrijkmiddel van topkwaliteit bij Tegelmegashop.nl

Wanneer u muren met een zuigend oppervlak wilt verven, dan raden wij altijd om deze eerst in te strijken met voorstrijkmiddel, zodat de verf niet direct wordt opgezogen en u liters extra verf nodig heeft. Muren van beton, gips, pleisterwerk of gipsplaten hebben een zuigende werking en dienen dus eerst met voorstrijkmiddel behandeld te worden. U vindt goedkope voorstrijkmiddel van topkwaliteit bij Tegelmegashop.nl. Wij leveren alleen voorstrijkmiddel van het A-merk Sopro, waardoor we onze hoge kwaliteit kunnen garanderen. Tegelmegashop; A-kwaliteit voor een scherpe prijs. Bestel de voorstrijkmiddel makkelijk en snel in de online shop of bezoek onze showroom in Roermond.

Tegelmegashop; 2 soorten voorstrijkmiddel

Bij Tegelmegashop heeft u een keuze uit een tweetal soorten voorstrijkmiddel; de Sopro GD749 en de Sopro HPS673. Voorstrijkmiddel HPS673 is voornamelijk bedoeld voor ‘tegel over tegel’ wanden, Sopro GD749 is puur bedoeld voor zuigende oppervlakten. Het is ook mogelijk om de HPS 673 te gebruiken voor zuigende muren, echter is dit prijstechnisch niet interessant. U kunt hiervoor beter de andere variant nemen. Om de juiste hoeveelheid te berekenen kunt u gebruik maken van de calculator op de website van Sopro of de kennis van een van onze medewerkers. Ons voorstrijkmiddel is te verkrijgen in 1kg, 5kg en 10kg. Voor meer informatie over de verschillende soorten voorstrijkmiddel kunt u altijd contact met ons opnemen of een bezoekje brengen aan onze showroom. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag bij het kiezen van het juiste voorstrijkmiddel.

Eenvoudig online voorstrijkmiddel bestellen

Weet u al welk voorstrijkmiddel u nodig heeft en de hoeveelheid hiervan? Bestel deze dan eenvoudig in onze online shop op tegelmegashop.nl. Voeg de gewenste producten toe aan uw winkelwagen en denk ook eens aan het mogelijke gereedschap die u nodig heeft. Heeft u alle producten? Vervolg dan de verdere stappen en maak gebruik van de bekende en veilige betaalsystemen. Zodra de betaling bij ons is ontvangen, zorgen wij ervoor dat uw bestelling binnen enkele dagen bij u thuis wordt geleverd. Natuurlijk kunt u ook uw bestelling afhalen in onze showroom in Roermond. U bent van harte welkom!