Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Houtbouw op maat laten maken

Houtbouw

Al een tijd lopen wij met het plan om aan een houtbouw in onze tuin te beginnen. Meerdere keren hebben wij al een plan gemaakt hoe wij dit het beste aan kunnen pakken. Maar dat is best wel een lastige klus. Het idee is er wel, maar hoe krijg je dit goed op papier en wat heb je hier allemaal voor nodig. Na veel puzzelen en piekeren hebben wij er een expert bij laten komen. Dit bedrijf, Tuinbeurs Nederland , heeft hier heel veel meer kijk en ervaring mee.

Houtbouw

Met houtbouw kan je heel veel maken

Nadat wij een afspraak hadden gemaakt, zijn wij naar de showroom gegaan. Zo kregen wij een indruk wat hier allemaal te koop was en wat wij misschien wel graag in onze tuin wilden hebben. Samen met een adviseur zijn wij rond de tafel gaan zitten om te kijken wat de mogelijkheden waren. Mogelijkheden genoeg en daar was ik best wel blij om. Vooral omdat wij ook de hele klus uit handen kunnen geven aan dit bedrijf. Je kan namelijk van de inrichting tot de uitvoering, dit bedrijf inschakelen.

Nadat wij de diverse voorbeelden hadden bekeken en op deze manier een indruk hadden gekregen, zijn wij weer naar huis gegaan. Wel met een offerte en een afspraak in de zak om onze tuin door dit bedrijf aan te laten leggen.