Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Kozijnschroeven

Het vinden van kwalitatief goede kozijnschroeven

Ben je op zoek naar kozijnschroeven zodat je je kozijn goed op kan hangen op de juiste plek, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je het kozijn beschadigt of het na een tijdje loslaat? Dan zijn de kozijnschroeven bij Bevestigingsexpert de ideale oplossing voor je klus. De kozijnschroeven van Bevestigingsexpert zijn van A-kwaliteit en zijn perfect geschikt voor een zeer efficiënte manier om je kozijn op te kunnen hangen.

Vroeger gebruikte je nog slagpinnen om kozijnen op te kunnen hangen. Met de komst van kozijnschroeven behoren deze slagpinnen tot het verleden. Kozijnschroeven zijn veel efficiënter om mee te werken en zijn geschikt voor alle soorten kozijnen. Of je kozijnen nu gemaakt zijn van aluminium, kunststof of hout is voor de kozijnschroeven van Bevestigingsexpert geen enkel probleem. Je kan met de kozijnschroeven op verschillende manieren werken. Je kan een kozijn monteren aan de muur waar het kozijn een doorgang voor moet bieden en je kan twee kozijnen ermee aan elkaar bevestigen. De schroeven hebben een platte cilindervormige kop en zijn gemaakt van verzinkt gehard staal, zodat het oppervlak waar de schroef voor gebruikt wordt niet zoveel uitmaakt.

Meer dan alleen kozijnschroeven

De kozijnschroeven van Bevestigingsexpert zijn veelzijdig toepasbaar, zelfs voor andere zaken dan alleen puur kozijnen. Kozijnschroeven worden ook wel steenschroeven en betonschroeven genoemd, omdat de schroeven makkelijk door deze materialen heen komen zonder extra pluggen of dergelijken. Je kan de schroeven eenvoudig met een accu-schroefboor bevestigen en zonder extra werkzaamheden gebruiken waarvoor deze bedoeld zijn. De bevestiging is zo goed als spanningsvrij en kunnen daarmee goed gebruikt worden in projecten waar er hoge spanning op de schroeven komt te staan. Ook wanneer je de schroeven er weer uit wilt halen is dit net zo makkelijk als hoe je ze hebt gemonteerd. Hiervoor heb je geen aparte speciale hulpmiddelen voor nodig en het laat geen onnodige sporen achter waardoor je je kozijn of plek in de muur niet meer kunt gebruiken.