Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Online warmtewerende folie gekocht

warmtewerende folie

Deze keer ben ik mijn hobby heel serieus aan het nemen en heb hiervoor warmtewerende folie gekocht. Omdat ik sinds kort zelf plantjes wil gaan kweken heb ik hiervoor de nodige materialen gekocht. Helaas wonen wij in een land waar je niet van het weer uit kan gaan en daarom heb ik besloten om een klein gedeelte van de zolder voor mijn hobby te gaan gebruiken.  Hier heb ik wel een raam zitten, maar dat geeft niet genoeg licht om de plantjes goed te laten groeien. Daarom heb ik ook verlichting en verwarming online bij de Growexpert gekocht.  warmtewerende folie

Wat een keuze

Sinds ik mijn hobby serieus aan het nemen ben heb ik al meerdere bestellingen bij de Growexpert gedaan.  Een voordeel is dat zij hier alles onder één dak hebben en je het allemaal online kan bestellen. Nadat je de bestelling hebt gedaan en hebt afgerekend, heb je de volgende dag alles al in huis.

Sinds ik weer aan mij hobby ben begonnen heb ik al meerdere leuke aanbiedingen weten te scoren, deze staan onder het kopje aanbiedingen. Zo heb ik laatst ook de warmtewerende folie tegen een zeer aantrekkelijke prijs kunnen kopen.