Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Regel de luchtzuivering in huis met een luchtreiniger van ProAirTech

Als het huis vies is, dan gaan we druk in de weer met schoonmaakmiddel en poetsgerei. We willen de bacteriën zo snel mogelijk het huis uit hebben en rusten niet totdat alles hygiënisch schoon is. Niet iedereen is hier even fanatiek in natuurlijk. Dat betekent dat je ook wel eens huizen tegenkomt waar het alles behalve schoon is. Het is ook maar de vraag in hoeverre die bijna obsessieve drang naar hygiëne zo goed is. Mensen die teveel bezig zijn met het verwijderen van bacteriën, zijn vaak ook mensen die sneller ziek worden. Als je je zelfs immers geregeld blootstelt aan bacteriën, dan is je lichaam daar ook aan gewend. Je verhoogt daardoor je weerstand of, beter, je behoudt een gezonde weerstand die op peil blijft. Door alles om je heen altijd maar te poetsen en alle bacteriën je huis uit te sturen, stel je je lichaam niet langer bloot aan een gezonde dosis bacterieel leven. Maar als je dit idee te ver doorvoert, dan is het ook weer niet goed. Je moet ook niet denken dat je dus dan maar in een varkensstal moet gaan wonen. Een gezonde balans is zeker aan te raden. Het is dan ook zeker goed om de wc, douche en keuken in ieder geval 1 keer per week goed schoon te maken. Maar ook de lucht in huis moet gezuiverd worden. Als je de luchtzuivering immers niet serieus neemt, dan zal de omgeving waarin jij leeft steeds meer vervuild raken. Een vieze keuken is vervelend, maar wordt pas een probleem als je eten kookt. Een vervuilde lucht is echter elke seconde dat je in die lucht zit een probleem. Wat dat betreft doe je er goed aan om voor de luchtzuivering gewoon een luchtreiniger bij ProAirTech te kopen. Zolang deze luchtreiniger aanstaat, dan zit het met de luchtzuivering wel goed. Daar heb je dan ook geen omkijken meer naar, zodat je er ook niet obsessief mee bezig hoeft. Andes ben je misschien heel veel bezig met het openen van de ramen, het tolereren van de kou of lawaai dat van buiten komt en andere ongemakken. Als je de luchtreiniger aanzet, dan weet je in ieder geval dat de luchtzuivering goed geregeld wordt. Zodra je dan in huis komt, dan bevind je je meteen in een gezonde en frisse omgeving. Het verschil tussen een schone lucht en een wat muffige ongezuiverde lucht is duidelijk te ervaren. Als je de
luchtreiniger een paar dagen uitlaat en alle ramen en deuren dicht doet, dan merk
je het verschil meteen.

Bestel een luchtreiniger voor optimale luchtzuivering in jouw woning

Mocht je nog geen luchtreiniger in huis hebben, dan kun je deze bestellen via de website van proairtech.nl. Je moet even kijken naar het vermogen van de verschillende luchtreinigers, zodat je een model vindt passende bij de inhoud van de te reinigen kamer. Zodra de luchtreiniger in huis staat, dan zit het met de luchtzuivering wel snor.

De vele voordelen van ProAirTech

Mocht je een luchtreiniger kopen voor de luchtzuivering bij ProAirTech, dan kun je in ieder geval van de volgende voordelen profiteren:

  • Uitstekende service
  • Veilig betalen met iDeal
  • 2 jaar fabrieksgarantie

Lees meer…