Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Starline is het beste wellness merk wat jij kunt kiezen

Starline

Starline Starline is een merk waar ik tot voor kort eigenlijk nog nooit van gehoord had. Dit komt doordat ik hiervoor ook nog nooit had gekeken naar de aanschaf van een jacuzzi. Mijn man en ik hadden hier in onze vorige woning te weinig plek voor. Nu wij verhuisd zijn, hebben wij een groot balkon aan onze slaapkamer. Hier zitten wij regelmatig in de avond gezellig met elkaar te borrelen en de dag te bespreken. Op een gegeven moment kwamen wij op dit idee en we werden er allebei onwijs enthousiast van. Dat is de reden dat wij die volgende dag direct op zoek zijn gegaan naar alle mogelijkheden.

Hier kochten wij onze Starline

Starline

Uiteindelijk lazen wij op veel verschillende sites goede dingen over Starline. Wij wisten dus al snel zeker dat wij deze graag wilden hebben. De aankoop hebben wij gedaan via Bodyfit. Zij hadden veel informatie online staan en daardoor wist wij ook direct waar we aan toe waren. Er zijn ongelofelijk veel dingen mogelijk, dus je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Wij hebben er bijvoorbeeld wel voor gekozen om verlichting in te laten bouwen, maar je kunt er ook voor kiezen om dit niet te doen.

Gemakkelijk in onderhoud

Het fijne aan Starline is dat het gemakkelijk schoon te houden is. Er zit namelijk een filter ingebouwd die ongelofelijk goed werkt. Mocht dit voor jou niet genoeg zijn, kun je er eventueel ook nog voor kiezen om een extra pomp in te laten bouwen. Daardoor zul je er nog minder omkijken naar hebben. Wij zijn ongelofelijk blij met deze aankoop, want wij maken er vrijwel dagelijks gebruik van. Het is dus zeker waar voor ons geld geweest. Mochten wij ooit gaan verhuizen, dan gaat deze spa mee. Het zorgt voor zoveel ontspanning na een lange werkdag!