Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Taxus baccata voor een voordelige prijs

Planten heg

Heb je meer privacy nodig in en rondom je huis. Wil je ervoor zorgen dat je lekker in je huispak in je woonkamer kan lopen zonder dat mensen zomaar naar binnen kunnen kijken? Dan is een haagplant de beste oplossing. Door deze natuurlijke oplossing krijgt je tuin een facelift en ook direct meer privacy. De Taxus Baccata is een heel mooi voorbeeld van een haagplant met weinig onderhoud. Bovendien ziet deze haag er het gehele jaar goed uit. Op de website van Haagplanten Heijnen kun je alle verschillende Taxus Baccata’s zien. Ze hebben er op dit moment 7 verschillende soorten. Dit kan veranderen, omdat hun assortiment steeds veranderd.

Mooie heg

Wat is de Taxus Baccata

De Taxus Baccata ofwel de Venijnboom wordt meestal gekweekt in ons eigen land. Het is op dit moment de meest populaire haagplant. Dit komt doordat hij mooi is in ieder seizoen en altijd zijn kleur behoudt. Hierdoor kan je altijd genieten van jouw eigen haag. In de herfst blijft deze haag ook gewoon groen en verliest deze niet zijn blaadjes. In de zomer en lente produceert hij rood fruit. Dit is wel giftig voor de mensen, maar trekt de vogels aan.

Taxus in bloei

Nog veel meer

Naast de Taxus planten hebben ze nog veel meer voor je klaar staan om uit te kiezen. Ze hebben ook Thuja planten, Laurier planten en nog veel meer planten waar je uit kan kiezen. Deze kun je allemaal bekijken op de website.