Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Toeslagen slotenmaker

Als je in de avond buitengesloten raakt en van de diensten van een slotenmaker Den Haag gebruikt om de deur open te maken betaal je een flink hoger tarief dan wanneer je in de middag hetzelfde zou gedaan hebben. Dit heeft te maken met toeslagen voor de werknemers voor onregelmatige werktijden.

Als je op een zondagavond buitengesloten raakt en een slotenmaker Den Haag nodig hebt betaal je de jackpot. Op een zondag zijn de toeslagen voor onregelmatige werktijden 200% tot 250% waardoor je het dubbele of meer betaald. Het is eigenlijk wel logisch want veel bedrijven moeten hun werknemers toeslagen betalen woord het werken in de weekend en avonden. Alleen in de horeca zijn er geen toeslagen omdat de werkgevers zich er tot nu met succes tegen hebben verzet. In alle andere branches gelden de toeslagen wel alhoewel het percentage per bedrijf of sector verschilt.

Nu weet je dus waarom de diensten van een slotenmaker Den Haag in de avond een andere prijs hebben dan in de middag. Deze kosten worden namelijk doorberekend aan de klant en het bedrijf moet dit wel doen want anders gaan ze dik verlies draaien. Een bedrijf dat producten verkoopt zoals een kledingwinkel berekend deze toeslagen ook door maar dit zit al in de prijs van de kleding. De prijzen veranderen niet omdat je al voor de toeslagen van het personeel betaald en de winstmarge.

http://www.slotenmaker-denhaag.nu

https://uwslotenmaker.nl

https://a1beveiliging.nl