Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Tuinvisie heeft de beste en mooiste producten

Bent u op zoek naar prachtige tegels of stenen? Dan is het zeker een aanrader om naar de Steenhandel Kan te gaan! Hier hebben ze namelijk vele verschillende stenen en tegels van het de productlijn genaamd Tuinvisie! Tuinvisie is een commerciële organisatie en zijn de producent, importeur en leverancier van sierbestrating, natuursteen, tuinhout, tuinhuizen, ijzerwaren, verlichting en vijvermateriaal en nog veel meer andere hardware soorten voor uw tuin.


Over Tuinvisie

Tuinvisie komt oorspronkelijk uit de betonwarenindustrie Rouweler BV, Dit bedrijf is opgericht in het jaar 1969. Door de overname van de groothandels Sterbeton en Overvliet kan vanuit nieuwe magazijnen vrijwel het hele land bediend worden. In het jaar 1999 is vervolgens het merk Tuinvisie opgericht voor alle verkoopactiviteiten.

Een zeer breed assortiment bij de Steenhandel Kan

Bij de Steenhandel Kan heeft veel meer dan alleen het merk genaamd Tuinvisie. Zo kunt u erg veel producten bekijken in de webshop of u kunt langs gaan in de enorme showtuin of showroom. Deze is maar liefst 5000 m2. Door het ruime assortiment is er vast en zeker een steen of tegel te vinden die geheel past bij uw wensen.