Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Unieke lampenkapjes maken

Als ik iets leuk vind om te doen is het wel lampenkapjes maken. Dit is iets wat ik voorheen altijd zelf heb gedaan en hier onwijs veel plezier mee heb beleefd. Nu dat ik sinds kort weer fulltime aan het werk ben, heb ik helaas niet de tijd om dit nog te blijven uitvoeren. Eigenlijk kan je het wel een gekke hobby noemen aangezien ik maandelijkse nieuwe lampen in huis wil hebben. Niet zozeer de verlichting zelf maar de kap eromheen mag zo nu en dan wel eens vervangen worden.

Online gezocht

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die dit voor mij kan overnemen. Al vrij snel ben ik terecht gekomen bij lampenkappenmakers.nl. Zij realiseren dat het mogelijk is om bij hen lampenkapjes te maken. De kosten welke zij hanteren past ook nog een binnen mijn budget. Zodoende heb ik ervoor gekozen om telefonisch contact te zoeken en bekijken wat zij precies voor mij kunnen betekenen. Een vriendelijk stem aan de andere kant van de lijn heeft mij precies uitgelegd hoe dat zij te werk gaan. Tevens ook de totale kosten heb ik mogen horen en dat was erg prettig. Ik kan je dan ook garanderen dat zij tegenwoordig mijn lampen maken voor in huis. De kwaliteit is perfect en ik hoef nooit lang te wachten tot zij het komen leveren.