Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Vind de perfecte LED bouwlampen voor je werkplek

Wanneer je aan de slag gaat in een ruimte om te verbouwen, dan is het van belang dat de omstandigheden zo goed mogelijk zijn. Op sommige factoren heb je geen invloed, maar je kunt het jezelf als (amateur) bouwvakker wel zo makkelijk mogelijk maken. Het hebben van een goed overzicht van de werkruimte is een belangrijke factor, ook wanneer het al donker aan het worden is of wanneer je in een kleine ruimte zonder licht aan het werk moet zijn. Om alles goed te kunnen blijven zien kun je bouwlampen plaatsen in je ruimte, waardoor het werk goed voortgezet kan worden. Maar welke bouwlampen zijn hiervoor geschikt? Bij Lightexpert wordt gewerkt met alleen LED bouwlampen, die naast dat ze een geweldige kwaliteit leveren ook nog eens goedkoop zijn. De bouwlampen gaan lang mee en verlichten alle belangrijke delen waar de lamp op gericht is, waardoor je geen fout in de uitvoering kan maken.

Verschillende LED bouwlampen

Voor iedere klus en voor iedere ruimte in je huis, schuur, bijgebouw of clubruimte heb je een ander licht nodig. En daarmee dus ook een andere LED bouwlamp. Daarom biedt Lightexpert een ruime keuze aan LED bouwlampen, zodat er voor elke klus wel een geschikte lamp te vinden is. Er zijn wel 39 verschillende soorten LED lampen, variërend in de categorieën werklamp, schijnwerper, breedstraler en floodlight. Je kan er ook voor kiezen of je een LED bouwlamp wilt met een accu of met een bewegingssensor, afhankelijk van waarvoor je de lamp nodig hebt. Daarnaast is het handig dat je zelf kan bepalen wat voor licht je creëert. Wil je natuurlijk licht nabootsen of heb je cooler licht nodig met wat meer power, je kan zelf bepalen wat past bij je bouwproject.

Voor klussen binnenshuis heb je vaak niet genoeg aan alleen het licht dat door de ramen naar binnen schijnt of het sfeerlampje aan de muur. Daarom is het fijn dat Lightexpert ervoor zorgt dat zelfs iedere thuisklusser een bouwlamp kan gebruiken om toch net dat beetje extra hulp te hebben om je klus zo snel en goed af te kunnen ronden.