Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Waar kun je terecht als er een dakdekker Nijmegen gezocht wordt?

Dakdekker Nijmegen gezocht? Kijk dan eens online rond waar je allemaal terecht kunt. Er zijn tal van aanbieders in de regio die je kunnen helpen als het om dakwerkzaamheden gaat.

Diverse soorten dakbedekking

Een voorbeeld hiervan is Geradak. Zij werken al zo’n 15 jaar in deze branche en je kunt er terecht voor dakbedekkingen in diverse soorten. Ze kijken samen met jou als klant naar wat er mogelijk is op een (reeds bestaande of nieuwe) woning zodat jij het dak krijgt dat daar het beste bij past en het meest voor geschikt is. Zo kun je bij dakbedekking kiezen uit dakpannen, leisteen, bitumen, EPDM, PVC of groendaken.  

Ook voor inspectie en onderhoud

Geradak werkt door het hele land dus als je niet in de buurt van Nijmegen woont kun je ze ook inschakelen voor bepaalde klussen. Je kunt er terecht voor het aanleggen van daken, zowel hellende als platte. Ook voor renovaties en onderhoud ben je er aan het juiste adres. Als je een dak met regelmaat goed laat controleren betekent dit ook dat bepaalde gebreken eerder opgespoord kunnen worden en verholpen kunnen worden. Op die manier gaat je dak een stuk langer mee.

Schadeservice 24/7

Heb je onverhoopt toch schade, bijvoorbeeld door slecht weer? Dan is het bedrijf 24/7 bereikbaar en kan de schade zo snel mogelijk hersteld worden zodat jij weer droog zit en niet nog meer problemen ondervindt.