Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Welke vloer past bij welke stijl?

Het inrichten van een huis vinden de meeste mensen helemaal geweldig. Het liefste gooien de mensen ieder jaar de inrichting compleet om. Ze zijn na een jaar het oude interieur al zat en willen weer wat anders. Anderen willen juist het liefste nooit met het interieur bezig zijn. Het uitzoeken van de spullen vinden ze moeilijk en het is een bijna onmogelijke klus om eenheid in het interieur te creëren. Wat nou als je een nieuwe vloer in huis wilt hebben, maar je geen idee hebt welke vloer het beste bij jouw interieur past? Zit je in deze situatie? Lees dan snel verder!

Industrieel interieur

Ben jij helemaal fan van een industrieel interieur? Dan kan het moeilijk zijn om te bedenken welke vloer het beste bij deze stijl past. De stijl is immers stoer en mannelijk. Een gezellige houten vloer zal hier dan ook absoluut niet bij passen. Wat wel goed bij deze vloer past is de gietvloer Apeldoorn. Een gietvloer wordt ter plekke op de vloer gegoten. Hierdoor krijgt de vloer echt een authentieke, maar toch een stoere uitstraling. De gietvloer heeft de stoere betonlook uitstraling die je graag in een industriële woning wilt zien. 

Landelijk interieur

Heb je helemaal niets met het stoere en mannelijke interieur? Dan is het een goed idee om een landelijk interieur in huis te plaatsen. Het landelijke interieur is wat liever en wat zachter dan het industriële interieur. Zachte kleuren worden gematcht met landelijke elementen, zoals hout. De beste vloer om in dit interieur te leggen is dan ook parket Zwolle. Middels deze vloer zal je de gezelligheid eenvoudig in je woning brengen.