Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Zeer tevreden met de aluminium overkapping van Tuinmani

aluminium overkappingen

Mijn moeder wilde in de achtertuin graag een aluminium overkapping laten plaatsen. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar een bedrijf did it aanbiedt en kan plaatsen. 

Zeer veel bedrijven die overkappingen aanbieden

Toen we op het internet op zoek gingen naar een mooie aluminium overkapping kregen we zeer veel zoekresultaten van bedrijven die overkappingen aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Tuinmani ons beide het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf een eigen montage team heeft in de overkapping zou kunnen plaatsen. Ook zijn er erg veel positieve reviews te vinden van voorgaande klanten die aankopen hebben gedaan bij dit bedrijf. Daarom besloten we ook om een kijkje te nemen naar de overkappingen die het bedrijf aanbiedt. 

tuincentrum

Zeer tevreden met de nieuwe overkapping van Tuinmani 

Het bedrijf biedt erg mooie overkappingen aan voor zeer erg aantrekkelijke prijzen. Daarom besloot mijn moeder ook om over te gaan tot een aankoop. De overkapping werd gratis geleverd en snel gemonteerd door het montageteam van het bedrijf. De overkapping is inmiddels geplaatst en ziet er erg mooi uit. Daarom raden we dit bedrijf ook aan iedereen aan die op zoek is naar goed hout of mooie overkappingen.