Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Ben jij op zoek naar een goed bedrijf voor ontruiming?

logo ontruimingszorg

Ben jij nou op zoek naar een goed bedrijf die kan helpen bij een ontruiming? Heb jij een bedrijf of huis dat moet worden leeggehaald en wil je dit niet allemaal zelf doen? Of ben jij bezig met een grote verhuizing en heb je daar goede hulp bij nodig?

Dan ben je bij ontruimingszorg.nl op het goede adres. Hier wordt je geholpen om alles leeg te halen binnen jouw huis of bedrijf.

Wat houdt een ontruiming in?

Een ontruiming heeft verschillende betekenissen. Maar hier gaat het om het leeghalen van bijvoorbeeld panden of huizen. Dit wordt vaak gedaan bij verhuizing of als iets snel moet worden leeggehaald op verzoek van bijvoorbeeld de gemeente. Het kan ook gebruikt worden bij de politie en brandweer. Als er bijvoorbeeld bij een groot ongeval met brand. Dan moet iedereen snel weg zijn. dit zijn ook verschillende soorten van ontruimingen. 

Hoe gaat een ontruiming in zijn werking?

Hierbij komen verschillende dingen kijken. In het begin van dit proces wordt er een gesprek gehouden over wat er allemaal uit het pand of huis gaat. Hierna wordt alles berekend en een offerte wordt gemaakt voor je. Nadat er allemaal verschillende afspraken zijn gemaakt over het ontruimen van de plek waar is afgesproken dan begint het proces. 

Er zijn verschillende soorten ontruimingen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • ontruimingen na overlijden: hierbij kan ook inboedelverkoop bij komen kijken. Hierbij wordt de inboedel van de overledene persoon verkocht. 
  • ontruimingen bij een woning
  • ontruimingen bij een bedrijf