Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Beton ciré, het veelzijdige bouwproduct voor overal in je huis

Wil je een stoere en luxueuze uitstraling in je badkamer, keuken, op je terras of op welke plek dan ook in je huis? Overweeg dan eens om gebruik te maken van beton ciré. Beton ciré is een cementgebonden product welk bedoeld is om verschillende materialen in je huis af te werken en te verfraaien. Vooral in de badkamer is het werken met beton ciré een eenvoudige manier om een meer luxe uitziend plaatje te creëren, terwijl je dit niet aan de prijs merkt.

Verschillende toepassingen

Beton ciré verfraait materialen in het huis om deze meer luxe te laten uitstralen. Maar voor welke plekken in en rondom het huis is dit product geschikt? Een betere vraag zal zijn welke niet, want beton ciré is bijna overal wel inzetbaar. Dit product is waterdicht, waardoor het onder andere geschikt is om te gebruiken bij de douche, je badkuip en je aanrechtblok. Daarnaast kunnen vloeren en wanden ermee afgewerkt worden en zien je meubels in zowel de woonkamer als op je veranda er meteen een stuk luxer uit. Beton ciré is leverbaar is wel 27 verschillende kleuren, waardoor er altijd wel een kleur bijzit die bij jouw interieur past.

Beton ciré heeft daarbij ook verschillende looks. Of je je meubilair er nu glad afgewerkt of juist ruw uit wilt laten zien, alles is mogelijk met beton ciré.

Meer voordelen

Naast de kleuren en verschillende afwerkingen, heeft beton ciré nog meer voordelen. Zo heb je snel resultaat en kun je het licht aanbrengen, waardoor het weinig gewicht bijvoegt en toch een sterke hechting en goede afwerklaag heeft. Je kan beton ciré op bijna iedere ondergrond gebruiken. Naast waterbestendig is dit product ook krasbestendig en scheurvrij, waardoor het altijd de robuuste look blijft behouden. Wil je jarenlang mooi resultaat zonder dat je er veel extra moeite voor hoeft te doen? Maak dan gebruik van beton ciré op welk oppervlak je maar wilt.