Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Controleer regelmatig je dak

Daklekkage

Controle van je dak is regelmatig nodig om lekkages te voorkomen, goed voorbereid de winter in gaan is ieder jaar weer nodig. Met name door vorst en hevige regenval en temperaturen die heel erg wisselen, krijgt de dakbedekking veel te verduren. Ook kan er hierdoor versnelde slijtage optreden van de dakbedekking, een daklekkage kan hiervan het gevolg zijn. Acdak.nl is de specialist op het gebied van verschillende soorten daken, je kunt de specialisten altijd inschakelen voor controle of wanneer je een lekkage hebt aan het dak. Voor zowel platte daken met dakbedekking of een schuin dak met dakpannen.

Daklekkage

Kleine lekkages

Heb je ergens op het dak een lekkage dan zijn de kleine lekkages erg lastig op te sporen, je ziet wel druppels hangen maar verder lijkt het dak er wel normaal uit te zien. Feit is wel dat de lekkage gewoon doorgaat, en de situatie in de woning er misschien niet beter op wordt. Een lekkage kan ook schadelijk voor de gezondheid zijn, materialen die gaan beschimmelen kunnen op langere termijn je gezondheid aantasten. Schakel snel acdak.nl in om de lekkage te achterhalen, en natuurlijk de schade te repareren. Geniet weer van je woning door comfortabel te leven.

Ook na stormschade dakreparatie

Bij een harde storm is het de angst van iedereen een schuin dak, als de dakpannen maar goed blijven zitten zodat er geen lekkages ontstaan. Maar wist je dat lood ook kan slijten bij de schoorsteen, zodat daar water doorheen komt. Voegen waar het water in kan omdat deze kapot zijn gevroren in de winter. Zo zijn er veel verschillende oorzaken aan te wijzen, die met een daklekkage hebben te maken maar waarvan je het niet verwacht. Niet voor niets weet acdak.nl al deze zwakker plekken, en weten ze deze ook op te sporen wanneer er een lekkage is.