Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

De beste tegels in de omgeving van Elst koop je bij tegels Elst!

Tegels Elst levert en legt sinds 1998 tegels voor vloeren en wanden door het hele huis, badkamers en terrassen. Hierdoor hebben wij veel ervaring en kennis in de branche. Daarnaast leveren en plaatsen wij ook vloerverwarming. We renoveren badkamers en toiletten, inclusief het sanitair, loodgieterswerk en elektra. Wij van tegels Elst doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de klant tevreden naar huis gaat met onze producten. Onze klanten kunnen rekenen op eerlijke prijzen voor onze tegels. Tegels Elst vraagt de scherpste vragen voor diverse tegels. Kom daarom voor tegels tegen scherpe prijzen naar tegels Elst.

Kom naar onze showroom!

Kom langs in onze uitgebreide showroom voor een uitgebreide selectie tegels geschikt voor sanitaire ruimtes. Wij kunnen u voorzien van advies en kunnen samen met u bekijken wat uw wensen zijn voor de badkamer of het toilet. Onze experts weten precies hoe ze u moeten helpen. Voor het leveren van sanitair zijn wij een samenwerking aangegaan met Plieger Nederland een grote groothandel in Nederland.

Wij helpen u graag met het verbouwen!

Als u uw badkamer wilt verbouwen, komt daar een heleboel bij kijken. Voor elke klus is er weer iemand nodig, zoals een loodgieter, elektricien, tegelzetter en een stukadoor. Wij kunnen u alles uit handen nemen en samen met u de badkamer  naar uw wens maken. Wij zorgen ervoor dat de verbouwing perfect verloopt volgens de wensen en behoefte van de klant. Wij hopen dat we u binnenkort van dienst kunnen zijn!