Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Een boiler 10 liter vind je bij Boilermarkt

Logo-Boilermarkt

Ben je op zoek naar een boiler 10 liter voor in jouw woning? En heb je de behoefte aan een kleine hoeveelheid warm water voor bijvoorbeeld je vaatwasser of handafwas? Dan ben je bij de Boilermarkt aan het juiste adres voor deze boiler en voor iedere andere boiler waar jij naar op zoek bent. 

Waarom kiezen voor Boilermarkt 

Een boiler 10 liter bevat dus 10 liter warm water, waarmee koud water gemengd wordt naar je keukenkraan. De keukenboilers zijn tevens ook beschikbaar met een andere inhoud. Bij Boilermarkt worden 10 liter keukenboilers aangeboden van Siebel, AEG en Tatramat. Het bedrijf is zeer enthousiast over de boilers van Siebel. Dit is namelijk een Duits bedrijf die een leidende positie heeft binnen de Europese markt door de hoogwaardige kwaliteit van de producten die zij aanbieden en door de voordelige prijzen voor deze producten is het merk zo populair. Bij aankoop van een boiler is het tevens wel noodzakelijk om en boileraansluitset te kopen zodat de boiler past op de keukenkraan. 

boiler

Waarom kiezen voor Boilermarkt 

Boilermarkt biedt boilers aan die van een goede kwaliteit zijn. Daarnaast levert het bedrijf ook een zeer goede service. Bij Boilermarkt zal jouw aankoop gratis verzonden worden en je kunt het product binnen 30 dagen retourneren. Boilermarkt is tevens ook 24/5 bereikbaar voor vragen en advies. Kan je jouw boiler zelf niet monteren? Dan kun je gebruik maken van het professionele montageteam van het bedrijf. Kortom voor alle boilers waar jij naar op zoek bent ben je bij Boilermarkt aan het juiste adres.