Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Gevelherstel heeft erger voorkomen

Gevelherstel heeft ons huisje kunnen redden. Het bedrijf Dr. Vinyl hebben wij hiervoor ingeschakeld. Natuurlijk hebben wij eerst een prijsopgave gevraagd, om niet voor verassingen komen te staan. De reden dat wij bij dit bedrijf zijn uitgekomen is omdat er ooit een auto uit de bocht was gevlogen en tegen ons huis tot stilstand was gekomen. Hier is wel verzekeringswerk van gemaakt, maar dat is inmiddels alweer jaren geleden. Ons huis je stond niet op instorten, was alleen een flinke hoek uit de muur. Maar naarmate de tijd verstreek gingen wij ons hier aan ergeren.  Zelf hadden wij een poging gedaan om het een beetje te camoufleren, maar dat viel er langzaam weer vanaf. 

Zeer mooi gevelherstel

Ons huis zag er in de loop van de jaren niet meer uit. Vooral de hoek uit de muur was vreselijk om te zien. Hadden wij maar meteen actie ondernomen, maar ja, toen dachten wij er anders over. Het geld wat wij toen van de verzekering kregen hebben wij goed kunnen gebruiken.

De tijden zijn nu anders en gelukkig hebben wij het goed , financieel gezien. Het eerste wat op onze lijst stond was het herstellen van ons huis. Dr. Vinyl, een bedrijf hier in de buurt, heeft ons hiermee geholpen. Als eerst is de hoek weer gelijk gemaakt en kan je van het ongeluk niks meer zien. Meteen zag ons huis er al anders uit. Om het geheel nog mooier te maken is er een mooie laag op de gevel gespoten. Nu ziet het er weer stralend en mooi uit. Bedankt medewerkers van Dr. Vinyl!