Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Goede loodgieter Helmond

loodgieter helmond

Op zoek naar een goede loodgieter Helmond, was ik bij 040 Loodgieter terecht gekomen. Hier las ik veel goede recensies en dat maakt mij wel een beetje nieuwsgierig. Vooral omdat ik in het verleden geen goede ervaring met een bedrijf heb gehad. Daarom ben ik tegenwoordig wel een stuk voorzichtiger geworden voordat ik een bedrijf bel voor het maken van een afspraak.  De beoordelingen van klanten, die je op de website kan lezen, logen er niet om. Niet voor niets heeft dit bedrijf een gemiddelde score van een 8,4 gekregen. Om er zeker van te zijn dat deze beoordelingen juist waren, ben ik eerst een gesprek aan gegaan met dit bedrijf. Inderdaad kwam dit heel erg goed over en ook de offerte die ik kreeg was erg aantrekkelijk. loodgieter helmond

De loodgieter Helmond heeft bijzonder goed werk geleverd

Uiteindelijk had ik een afspraak met dit bedrijf gemaakt. Wij waren al een tijd van plan om in onze woonkamer plavuizen te laten leggen. Maar alleen plavuizen is koud aan de voeten en daarom wilden wij hier vloerverwarming onder hebben. Op de dag dat deze klus werd gedaan, stonden de loodgieters op tijd aan de deur. Zeer vakkundig en zorgvuldig werd de vloerverwarming gelegd. Hierop konden uiteindelijk de plavuizen worden gelegd. Nu hebben wij heerlijk warme voeten en daar zijn wij heel erg tevreden over.

Het bedrijf 040loodgieter leveren meerdere diensten, zoals cv installatie, verwarming en sanitair. Kijk op de website voor de nodige informatie, of vraag een offerte aan. Wij zijn zeer tevreden over de inzet en service van dit bedrijf. loodgieter helmond