Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Haal hier je meest creatieve en unieke lintjes

Lintjes maken elke verpakking net even wat mooier en leuker. Je cadeautje ziet er luxueuzer uit, aan je kaart is meer gedacht dan alleen dat deze gekocht en ondertekent moest worden en voor vele andere doeleinden is een lintje net even de finishing touch. Om zelf ook gebruik te kunnen maken van mooie, elegante en creatieve lintjes kan je rondkijken op de website van Lintjeswinkel XL. Lintjeswinkel XL is dé specialist op het gebied van lintjes, banden, strikjes en koorden die alles net even dat extra stukje aandacht geven. Alles ziet er net even mooier, net even leuker uit en je kan nu echt aankomen met je presentje.

Ontelbaar veel lintjes

De keuze is reuze bij Lintjeswinkel XL en dat is te merken aan het enorme aanbod aan lintjes die hier verkrijgbaar zijn. Voor elke aangelegenheid en voor iedereen is er wel een lintje te vinden dat past. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden dat het bijna niet te tellen is. Als je nu niet kan kiezen, kun je ook eerst een paar samples aanvragen van de linten, om even een gevoel te hebben van wat je van de lintjes kunt verwachten. Zo kan je je keuze makkelijker maken dan wanneer je alleen een foto ziet en weet je meteen of je gebruik van deze lintjes wilt maken of dat je toch even verder wilt kijken. De linten zijn verkrijgbaar is oneindig veel kleuren, van verschillende materialen en met unieke prints erop. Als je dus zit te twijfelen tussen een paar kleuren of stoffen dan kan het aanvragen van een samples er wellicht voor zorgen dat je over de streep wordt getrokken om voor een bepaald lint te kiezen.

Er is ook een mogelijkheid om lintjes met elkaar te combineren als je meer dan één lint vindt passen. De lintjes worden per meter of per rol aangeleverd, zodat de uitwerking ervan geheel aan jou is. Jij maakt er het feestje van, Lintjeswinkel XL levert alleen de slingers, of in dit geval lintjes.