Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Hangt er al een vogelhuisje voor de koolmees in uw tuin?

De lente is weer begonnen en wij hebben de laatste tijd een overschot aan koolmeesjes in onze achtertuin. Dit is natuurlijk het toppunt van zomergevoel en wij hebben er dan ook absoluut geen problemen mee. Sterker nog, wij zijn grote dierenvrienden en een beetje dierlijk gezelschap kan immers nooit kwaad! Het viel ons wel op dat de koolmeesjes soms wat gestrest waren, zeker als de weersomstandigheden niet optimaal waren. Ze waren dan aan het vechten voor voedsel en onderdak en er ontstond een soort recht van de sterksten systeem tussen de koolmeesjes. Dit is natuurlijk oneerlijk naar de zwakkere vogeltjes toe, maar ja aan de andere kant is het natuurlijk we gewoon hoe de natuur werkt. Het was een lastig vraagstuk waar wij redelijk lang mee in onze maag hebben gezeten, want is het wel aan ons om deze koolmeesjes te helpen, of moeten we de ongerepte natuur gewoon zijn gang laten gaan? Na lange twijfels hebben wij dan toch de knoop doorgehakt na het zien van een nieuwsbericht waarin stond hoe slecht het wel niet ging met koolmeesjes in Nederland, en hoe iedereen een koolmees vogelhuisje in zijn of haar achtertuin zou moeten plaatsen. Zogezegd zo gedaan, dus wij gingen meteen op zoek naar een vogelhuisje voor een koolmees. Met behulp van onze grote vriend google en de zoekterm ‘vogelhuisje koolmees’ kwamen wij uit op de website van vogelhuisjes.nl! Deze website greep meteen onze aandacht met zijn professionele uitstraling en na een korte tijd rondkijken waren wij eigenlijk meteen verkocht. Wij hadden nog nooit zo’n prachtig uitgebreid aanbod aan verschillende soorten vogelhuisjes voor een koolmees bij elkaar gezien! Werkelijk alle soorten, maten en kleuren waren vertegenwoordigd allemaal met een kwaliteit waar je u tegen zegt. Het aanbod leek wel oneindig en het kostte dan ook veel tijd om uiteindelijk tot een beslissing te komen over welk vogelhuisje voor een koolmees we moesten hebben. Gelukkig stond er een duidelijke beschrijving bij elk individueel huisje en konden wij op die manier een goed onderbouwde beslissing maken met behulp van de prachtige website!

Dé plek voor uw vogelhuisje voor een koolmees!

Nadat we deze moeilijke beslissing hadden genomen leek het ons tijd om meteen tot actie over te gaan. We plaatsten een bestelling voor ons favoriete vogelhuisje voor een koolmees en sindsdien is eigenlijk alles vlekkeloos verlopen! De bestelling lag binnen de kortste keren bij ons op de deurmat en de kwaliteit steeg ver boven onze verwachtingen uit. Ook de klantenservice bleek vriendelijk en professioneel toen wij een vraag hadden! Echt heel sterk aan te raden!

Meer informatie?

Wilt u nou meer weten over dit geweldige bedrijf, of wilt u zelf een vogelhuisje voor een koolmees kopen? Neem dan een kijkje op één van de volgende plekken.

  • Surf naar de website vogelhuisjes.nl en bekijk het uitgebreide assortiment
  • Neem contact op met de vriendelijke klantenservice voor persoonlijk contact
  • Plaats meteen een bestelling en ervaar zelf de ongekende service en kwaliteit van dit bedrijf!

Wij hopen dat u met hetzelfde plezier zaken kan doen met dit bedrijf als wij! Wij genieten heel erg van de vogels in onze tuin.