Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Inbraakpreventie met extra sloten

Mensen overschatten criminelen vaak wanneer ze inbraakpreventie willen installeren en weten vaak niet dat extra sloten voldoende zijn om ze buiten de deur te houden. Criminelen die bij woningen inbreken zijn opportunisten en gaan altijd voor het makkelijke doelwit.

Open ramen of deuren

Ze zoeken vaak naar deuren of ramen dat niet op slot zitten en komen zo de woning binnen. Ze kijken ook of het slot wel vergrendeld is en als het niet zo is wordt het een makkelijk doelwit. Dit is dan ook de reden dat mensen die hun deur niet op slot doen of vergeten op slot te doen vaak het slachtoffer zijn. Het is daarom belangrijk om altijd de deur en ramen op slot te doen ook al ga je maar even weg. Als extra inbraakpreventie kun je slotenmaker Den Haag ook extra sloten laten plaatsen.

Extra sloten

Een crimineel zal al veel moeten hebben om 1 slot te forceren dat op slot zit maar als dit meerdere sloten zijn dat door ene slotenmaker Den Haag zijn geplaatst wordt het al helemaal onmogelijk. Iedere seconde dat de crimineel buiten staat neemt de kans dat die gepakt wordt toe. De meeste criminelen besteden daarom minder dan 30 seconden buiten de deur en kiezen daarom voor makkelijke doelwitten om bij in te breken.