Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Met de nieuwe horeca parasol zijn wij erg tevreden

Met de nieuwe horeca parasol zijn wij erg tevreden

Met de parasols waar wij afgelopen zomer enorm veel plezier van hebben gehad zijn wij zo tevreden dat ik daarom op het idee ben gekomen om hierover een positief bericht van op internet te plaatsen. Ik kan wel zeggen dat ik het best lastig vond om een mooie en passende horeca parasol te vinden. En daarom wilde ik ook echt even de tijd hiervoor nemen om uiteindelijk het juiste adres hiervan te kunnen vinden. En zo ben ik dan ook al snel terecht gekomen op deze site en was ik er al snel over uit dat ik hier moest zijn omdat ik een erg mooie en vooral grote parasol kon vinden welke goed is van kwaliteit en prijstechnisch ook nog eens aantrekkelijk was. Tja, en dan ben je er natuurlijk snel over uit dat je hebt gevonden waar je naar op zoek was. Toen deze was geleverd en ik natuurlijk niet kon wachten hoe het zou staan. Heb ik direct samen met een aantal collega’s de oude parasols weggehaald en deze grote parasol hiervoor terug geplaatst. En nu deze staat lijkt zelfs ons hele terras wel een stukje groter.