Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Plak het zelf raamfolie is erg leuk

Plak het zelf raamfolie

Plak het zelf raamfolie, ik ben er helemaal weg van. Een tijd geleden was ik bij een kennis op visite en hier hadden zij de voordeur beplakt met folie. In deze folie stond hun naam en huisnummer. Ik kon het niet laten om te vragen waar zij dit hadden gekocht. Bij thuis komst ben ik meteen op het internet gaan kijken wat je hier allemaal kan bestellen. Mijn mond viel open, wat een geweldige site is dit. Meteen ben ik op zoek gegaan naar een mooie sticker voor op de slaapkamer muur en een folie voor op onze voordeur. Voordeel van deze folie is dat wij geen inkijk meer hebben en voor de postbode is het duidelijk bij welk adres hij of zij is. Plak het zelf raamfolie

Plak het zelf raamfolie is van zeer stevige kwaliteit

Inmiddels heb ik aardig de smaak te pakken van de plak het zelf raamfolie. Onze voordeur heb ik nu beplakt en dat ging zeer goed. In het begin was ik bang dat mij dit niet ging lukken, maar dankzij de duidelijk instructies die je ook op deze site kan lezen, ging het zeer makkelijk. Het leuke is dat je zelf korting krijgt wanneer je meer rollen tegelijk besteld. Je kan dit allemaal op de site van plakhetzelf.nl lezen. Mijn volgende project is onze slaapkamer. Hier hebben wij het al langer over gehad, maar het is er nooit van gekomen. In eerste instantie wilden wij een mooi behang kopen, maar daar raak je snel op uitgekeken.

Een fraaie zonsondergang aan de muur

Tijdens mijn zoektocht naar een afbeelding voor op de muur in de slaapkamer, zagen wij een voorbeeld van een strand. Hier wilden wij elke morgen wel naast wakker worden. Meteen de maten opgenomen en deze afbeelding besteld. Een mooier behang hadden wij ons niet kunnen voorstellen. Plak het zelf raamfolie