Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Pure ontspanning met het hele gezin!

‘Totale ontspanning en optimaal genot in uw vrije tijd.’ Dat is het doel van de Welltub hottub. Een spa ervaring is zo voor iedereen toegankelijk, op welke plek dan ook. Het voegt niet alleen iets toe aan je tuin, maar ook aan je gezondheid. Wist je bijvoorbeeld dat een hottub kan bijdragen aan een lagere bloeddruk?

De hottub komt van oorsprong uit Scandinavië. Maar inmiddels is de hottub ook uit Nederland niet meer weg te denken en zijn er allerlei varianten van ontstaan. Van kunstof, tot steen of een houten afwerking. Lees snel verder om te ontdekken welke het beste bij jou past!

De hottub die het beste bij jou past

De Hottubs kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Zo kunnen ze volledig van hout zijn, of juist zijn afgewerkt met kunststof. Het voordeel van kunststof is dat het vrij gemakkelijk te onderhouden is. Daarentegen brengt een volledig houten Hottub juist dat extra beetje sfeer in je achtertuin. Bij het selecteren van het model dat bij jouw wensen past, speelt de beschikbare ruimte uiteraard een grote rol. Ook in vormen is er een ruime keus: rond, ovaal, zeshoekig, vierkant, niets is te gek. Zo ben jij er zeker van dat er altijd iets naar jouw smaak tussen zit!

Hottub of bubbelbad?

De warme hottub is de ideale plek om van je stress af te komen. Een warme duik na een lange stressvolle werkdag is dus niet alleen goed voor je mentale gezondheid, maar ook voor je fysieke welzijn! Je vraagt je misschien af wat de beste keuze is, een bubbelbad of hottub? Allereerst spelen de kosten daar een grote rol in. Het constant warm houden van een bubbelbad is namelijk zeer prijzig in vergelijking met het onderhouden van een hottub. Daarentegen biedt een bubbelbad veel extra’s zoals massage jets of lichteffecten. Het ligt er dus volledig aan waar je behoefte aan hebt en wat je bereid bent eraan uit te geven.