Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Raamfolie laten aanbrengen door een professional

raamfolie laten aanbrengen

Raamfolie laten aanbrengen kan ik echt aan iedereen aanraden. Het brengt vele voordelen met zich mee. Een van de redenen waarom ik glascoating heb genomen is omdat het op ten duur kosten bespaard op de energierekening. Toen ik over dit product iets hoorde kende ik het nog niet. Een goede vriend van mij had het op de ramen van zijn bedrijfspand laten plakken. Door zijn enthousiaste woorden, was ik erg benieuwd geworden. Ik ben het op het internet gaan opzoeken om er wat meer over te lezen. Nadat ik mij goed had ingelezen en wat rekensommen had gemaakt, kwam ik tot de conclusie dat het mij ook een goede investering leek.

raamfolie

Raamfolie laten aanbrengen op jouw bedrijfspand

Aangezien raamfolie laten aanbrengen mij een goede investering leek, heb ik aan mijn vriend gevraagd door welk bedrijf hij het heeft laten doen. Hij heeft mij de contactgegevens doorgestuurd. Zo gauw ik die ontvangen had. heb ik contact met het bedrijf opgenomen. Ik had een vriendelijke vrouw aan de lijn. Samen met haar plande ik een afspraak in om langs te komen. Enkele dagen later stond ik bij het bedrijf op de stoep. Daar had ik een meeting om te bespreken wat zij voor mij konden betekenen.

raamfolie

Glascoating heeft vele voordelen

Tijdens het gesprek over raamfolie laten aanbrengen, werd ik alleen nog maar enthousiaster over het product. Het zorgt er namelijk voor dat jij minder hoeft te stoken omdat de coating isolerend werkt. Daarnaast zorgt het ook voor een stukje privacy. Mensen kunnen niet direct bij mijn bedrijfspand naar binnenkijken en gebouw ziet er ook gelijk strakker uit. De samenwerking tussen mij en het bedrijf verliep heel fijn. Zij communiceerde goed over alle vorderingen. Voordat ik het wist stonden een paar medewerkers de folie aan te brengen op de ramen van mijn pand.