Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Shoppen voor nieuw meubilair

Waarschijnlijk ben je al volop aan het brainstormen over wat je kan doen tijdens het werken in huis. Wie weet komt er nog een lockdown waar je wel genoeg te doen wilt hebben en niet weer je weken lang verveelt. In dit artikel gaan we het hebben over wat voor shoppinspree’s je kunt hebben om je huis bijvoorbeeld op te knappen of om juist een nieuwe vibe te creëren. Iedereen houdt wel van iets nieuws in zijn huis en het experimenteren met nieuwe dingen, vooral als je extra veel tijd over hebt. Zo hou je jezelf extra actief en raak je wellicht minder snel moe en depressief in deze tijd van corona.

Slaapkamer

Voor leuke veranderingen in je slaapkamer moet je denken over wat voor sfeer je wilt creëren in je slaapkamer. De meeste zouden denken aan een rustige vibe, open veel met de kleur wit. Misschien wordt het tijd om nieuwe kleuren te halen voor de overtrekken van je bed. Of wat dacht je van het ophangen van spiegels aan de muur voor een optisch effect. Je kan ook naast je kast een passpiegel staand plaatsen als je bijvoorbeeld geen kast hebt waar een spiegel aan zit. Ben je fan van bijvoorbeeld een bepaald artiest of serie? Je kan ook merch daarvan halen om je kamer zo passend mogelijk te maken voor jou.

Woonkamer

Voor in de woonkamer zou je waarschijnlijk geen passpiegel staand willen plaatsen, maar kleinere spiegels om op te hangen kunnen ook om zoals in je slaapkamer een optisch effect te creëren en meer rust te brengen tot jou en bijvoorbeeld je gasten. In een woonkamer geven veel mensen de voorkeur aan het toevoegen van planten. Dit kunnen uiteraard levende planten zijn maar ook droge planten die specifiek passen bij jou in de woonkamer. Het veranderen van je gordijnen kunnen ook een enorm effect hebben op de ‘vibe’ in je huidige woonkamer, neem daar dus ook zeker een kijkje naar. Je hebt nu genoeg ideeën over wat je zou kunnen doen, het wordt dus gauw tijd om te beginnen met shoppen.