Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Steeds meer consumenten kiezen voor boeidelen van kunststof

Boeidelen

Wanneer u door een gemiddelde woonwijk straat loopt, zal het u opvallen dat steeds meer mensen voor kunststoffen boeidelen kiezen. Aan het gebruik van deze dakrandpanelen zitten verschillende voordelen, ten opzichte van boeidelen van hout. Voorheen koos men vrijwel altijd voor hout, met alle gevolgen van dien! Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud wat zeker eens per vijf jaar aan deze houten dakrandpanelen moest worden uitgevoerd. Eerst het oude verflaagje weg schuren, om vervolgens een nieuwe laag verf aan te brengen. Het werken op grote hoogte kan behoorlijk spannend zijn! Reden genoeg om voor een duurzamere oplossing te kiezen.

Duurzaam

Mogelijkheden van kunststoffen boeidelen

Kunststoffen boeidelen gaan namelijk vele jaren mee, zonder dat deze intensief onderhouden hoeven te worden. Er kunnen spinnenwebben op de dakrandpanelen ontstaan, die eenvoudig met een doekje weg te vegen zijn. Ook bestaan er handige vegers, die in hoogte verstelbaar zijn! Zo kunt u de kozijnen vanaf de grond reinigen. Wel zo makkelijk en een stukje veiliger, dan het werken met een ladder. Naast een veger kan een hogedrukreiniger helpen bij het schoonmaken van de kunststoffen boeidelen.

De boeidelen worden in tal van verschillende kleuren aangeboden. Zo vindt u altijd een model, die past bij de huidige stijl van uw woning. Voor welke kleur boeidelen kiest u?

Renoveren

In Nederland boeidelen van kunststof bestellen

Er zijn verschillende Nederlandse aanbieders van kunststoffen boeidelen. Keralit is hier een voorbeeld van! Deze organisatie is gespecialiseerd in het plaatsen van kwalitatief zeer goede boeidelen. Zo kiest u voor een uiterst duurzame oplossing, waar u jaren plezier van zal hebben. De boeidelen zijn ongevoelig voor vocht, waardoor onder meer schimmels geen enkele kans hebben. Evenals dat het kromtrekken van de dakrandpanelen op deze manier voorkomen kan worden. Iets wat bij houten dakrandpanelen regelmatig voorkomt, als deze niet voldoende of niet goed genoeg worden onderhouden.