Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Verhuurmakelaar Stoit heeft ons bijzonder goed geholpen

verhuurmakelaar

De verhuurmakelaar Stoit heeft ons zeer goed geholpen met het verhuren van onze woning. Omdat wij van plan zijn om de wijde wereld in teverhuurmakelaar trekken voor een wereldreis, zijn wij bij deze makelaar uitgekomen. Natuurlijk kunnen wij dit allemaal zelf gaan regelen, maar met alle wet en regelgevingen willen wij dit niet doen. De makelaar heeft hier meer verstand van en weet alle regels zo te vertellen. Voordat wij alle regels hebben gevonden, zij wij denk ik, al een jaar verder. Binnen een jaar willen wij graag op pad gaan en dus zo snel mogelijk onze woning, tijdelijk, gaan verhuren.

Bij de makelaar Stoit hebben wij eerst een afspraak gemaakt. Hier kregen wij te horen hoe zij aan het werk gaan. Tevens kunnen wij zelf bepalen hoe wij onze woning willen verhuren. je kan dit kaal doen, maar ook gedeeltelijk gemeubileerd.

Een zeer goede verhuurmakelaar zoeken, dan ben je bij Stoit aan het juiste adres

verhuurmakelaarOnze plannen om de hele wereld door te gaan reizen hebben wij al jaren bovenaan de wensen lijst staan. Echter door bepaalde omstandigheden was dit er nooit van gekomen. Maar dat wilde niet zeggen dat wij deze plannen nooit gingen uitvoeren.

En dat blijkt wel, want wij zijn nu een paar jaar verder en hebben flink kunnen sparen om aan deze reis te beginnen. Echter wilden wij onze woning verhuren, zodat wij tegen de tijd dat wij van onze reis weer terugkwamen een dak boven ons hoofd hebben. Samen met de makelaar hebben wij een nieuwe, geschikte huurder gezocht. Daarna werden de nodige papieren opgesteld, zoals een een intentie- en huurovereenkomst en de sleuteloverdracht. Het innen van de huursom en andere bijkomende administratie en storingen komen geheel voor de kosten van Stoit. Niet voor niets is hun regel; bij Stoit verhuur je zonder zorgen!