Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Villa te koop Spanje

villa te koop spanje

Spanje is mijn favoriete vakantieland. Zodra ik vrij heb, pak ik de auto of boek ik een vlucht en ga ik naar Spanje. Dit laatste kost tegenwoordig echt niet veel meer. De kosten voor een hotel lopen echter wel behoorlijk op. Dit vond ik erg jammer. Ook vond ik het jammer dat ik altijd in een hotel moest verblijven. Ik wilde graag een eigen huis in Spanje hebben.

Waarom een eigen villa in Spanje?


Als ik een eigen villa in Spanje had, hoefde ik geen dure hotels meer te boeken. Dan kon ik aankomen en vertrekken wanneer ik wilde, ik hoefde nergens rekening mee te houden. Ik kon dus tickets boeken die gunstig geprijsd waren. Echt ideaal. En daarnaast vond ik het ook een fijn idee om in mijn eigen bed te slapen, op mijn eigen bank te zitten, etc. Gewoon mijn eigen spulletjes om me heen te hebben. Daarom heb ik besloten om een mooi huis in Spanje te zoeken en tot op de dag van vandaag ben ik daar erg blij mee!

Makelaar in Spanje


Na een zoektocht kwam ik op de website van Puurspanje.nl. Ik zag dat dit Nederlandstalige makelaars waren, dat vond ik erg prettig. Ik heb contact met hen opgenomen en zij konden mij gelijk vertellen waar ik allemaal rekening mee moest houden. Erg fijn. Daarna heb ik voor de laatste keer een hotel geboekt en uiteraard een vlucht. Ik ben een aantal woningen met de makelaar gaan bekijken en snel daarna kon ik mezelf de eigenaar noemen van een geweldige villa! De volgende vlucht is al weer geboekt!

Bron: villa te koop Spanje