Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Vouwdak voor in de achtertuin

vouwdak

Samen met mijn broers en zussen heb ik een vouwdak cadeau gedaan aan mijn ouders. Die waren namelijk een half jaar geleden 25 jaar getrouwd. Ik had daarom bedacht om samen met het gezin een mooi groot cadeau te geven. Aangezien mijn ouders het heel fijn vinden om buiten te zitten, leek het mij perfect om een mooi afdak cadeau te geven. Dat is iets waar ze een hele lange tijd plezier van kunnen hebben. Voordat wij het cadeau gingen geven, heb ik eerst een goed bedrijf gezocht die dit soort daken kan maken. Op het internet ben ik gaan zoeken en al snel kwam ik bij een bedrijf terecht waar ik alleen maar goede reviews over las.

Dak

Ontwerp je eigen vouwdak

Zelf kies ik altijd bedrijven uit waarover ik verschillende goede beoordelingen lees. Ik wil namelijk dat mijn ouders het mooiste vouwdak krijgen. Toen ik eenmaal een bedrijf had gevonden, nam ik contact met hen op. Ik vroeg naar de opties om zelf een dak te laten ontwerpen. Ik was erg blij om te horen dat dat geen enkel probleem is. Mijn ouders hebben echt een hele unieke stijl en daarom wist ik zeker dat zij graag zelf een ontwerp willen aanleveren. De communicatie met het bedrijf verliep echt heel erg goed. Bij dit bedrijf voelde ik mij echt prettig en daarom wilde ik graag een dak van hen aan mijn ouders cadeau doen.

Dak

Wat waren ze blij

Toen de grote dag eindelijk aan was gebroken, heb ik samen met mijn broers en zussen aan mijn ouders het grote cadeau gegeven. Zij waren echt heel erg verrast toen zij hoorde dat zij een vouwdak van ons kregen. Ze gaven aan dat zij toevallig laatst nog over een afdak hadden nagedacht. Het cadeau viel zeker in de smaak. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat.