Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Waarom alternatieve kerstboom kopen?

Een alternatieve kerstboom kopen, heb jij daar al wel eens over nagedacht? De meeste mensen voelen een sterke behoefte om in december hun huis in kerstsfeer te brengen. Dat is ook niet vreemd, het is een donkere maand die wel wat kleur, sfeer en licht kan gebruiken! Een alternatieve kerstboom kopen geeft jou de mogelijkheid om je kerstversiering eens een keer helemaal anders aan te pakken. Je kunt je huis hiermee op een originele manier versieren en de kans is bijzonder klein dat je bij iemand anders eenzelfde versiering tegen zult komen. Wil jij eens wat anders dan anders? Lees dan vooral verder!

Redenen voor alternatieve kerstboom kopen

Je huis versieren rond de kerstdagen is leuk, maar het is ook eigenlijk ieder jaar weer hetzelfde. Je koopt een dennenboom of haalt de kunstkerstboom van zolder, je doet de lichtjes er in en hangt de kerstboomhangers in de boom. Het resultaat is eigenlijk altijd hetzelfde. Wil jij eens wat anders, dan is een alternatieve kerstboom kopen een goed idee! Je haalt hiermee nog steeds de kerstsfeer in huis, maar dan op een originele en helemaal nieuwe manier! Maar dat is niet de enige reden om hiervoor te kiezen. Een kerstboom alternatief is ook een uitstekend idee voor al die mensen die zat zijn van naalden die uit de boom vallen. Niet alleen met echte dennenbomen heb je hier last van, maar ook met kunstkerstbomen. Kies je voor een alternatieve kerstboom kopen, dan kun je kiezen voor een exemplaar van hout en dan heb je nooit meer last van uitvallende naalden! Dat scheelt heel wat ergernis en heel wat stofzuigen. Daarnaast is dit ook een goede oplossing met kleine kinderen en huisdieren. Je wilt natuurlijk niet dat zij de naalden in hun mond stoppen of zich er aan prikken. En wist je bovendien dat dennenbomen voor verschillende huisdieren giftig zijn? Ook dat zijn goede redenen om te kiezen voor een alternatieve kerstboom kopen!

Koop een houten boom

Wil jij een alternatieve kerstboom kopen, dan is het natuurlijk wel de vraag waar je dit het beste kunt doen en wat je dan krijgt. Zoek jij een exemplaar van hout, dan ben je bij Houtenkerstboom.com aan het juiste adres. Je kunt bij hen terecht voor:

  • twee verschillende modellen bomen, de Spira en de Yelka
  • verschillende maten, zodat er voor ieder huis een geschikte maat te krijgen is
  • bijpassende kerstverlichting en kerstboomversiering

Je kunt hier dus heel goed terecht als jij een alternatieve kerstboom kopen wilt. Zowel de Spira als de Yelka zijn voor veel situaties geschikt, doordat ze in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Ook voor kleine huizen, zoals tiny houses, zijn ze een goede keus. De Yelka omdat deze plat gemaakt kan worden en daardoor strak tegen een muur aan kan staan. De Spira omdat je deze op kunt hangen aan het plafond en je zo de vloer vrij houdt. De boom ophangen is niet alleen handig voor kleine ruimtes, maar ook als je kleine kinderen of huisdieren hebt. Wil je een mooie alternatieve kerstboom kopen, kijk dan dus vooral even bij Houtenkerstboom.com naar de mogelijkheden!

Lees meer…