Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Waarom breekt de sleutel af in het slot?

In de top vijf redenen waarom mensen buitengesloten raken is de sleutel afbreken in het slot een ervan. Dit gebeurt heel vaak omdat mensen de sloten niet onderhouden. Denk maar eens over na over wanneer de laatste keer was dat je de onderhouden hebt?

Volgens slotenmaker Den Haag centrum kunnen mensen voorkomen dat ze buitengesloten raken door het afbreken van de sleutel in het slot. Hiervoor moeten ze alleen de sloten periodiek onderhouden. Door verandering in het weer krimpt en zet het slot uit. In de winter komt het dan ook heel vaak voor dat mensen buitengesloten raken omdat de sleutel afgebroken is.

Als dit je overkomt kun je niet meer naar binnen zonder de hulp van een slotenmaker Den Haag centrum. Normaal zou je een extra sleutel kunnen gebruiken als je sleutel kwijt was maar als het afbreekt kun je zelf niks meer doen. Een slotenmaker Den Haag centrum kan de sleutel eruit halen en indien mogelijk het slot repareren. Het kan ook zo zijn dat je een nieuwe slot nodig hebt als je lang niks aan onderhoud hebt gedaan.

Je kunt dit wel allemaal voorkomen door onderhoud en dit hoef je niet eens zelf te doen want je kunt het uitbesteden aan een slotenmaker Den Haag centrum.