Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Wat is jouw geluksboom?

Het klinkt misschien een beetje gek, maar iedereen heeft volgens het eeuwenoude volk de Kelten een geluksboom. Zij baseerden hun astrologie op de groeiperiode van de bomen. De eigenschappen van deze bomen vertaalden zij naar een karakter. Ook al heb je niet enorm veel met horoscopen, deze boomhoroscoop is dan wel weer enorm leuk. Wil je meer weten over deze boom horoscopen en wat jouw geluksboom is? Dit hoveniersbedrijf Breda vertelt je er graag meer over!

Horoscoop

Iedereen kent natuurlijk wel een horoscoop, maar bijna niemand kent de boomhoroscoop van de Kelten. De Keltische boomhoroscoop is verdeeld in 39 verschillende periodes. Er zijn in totaal 21 verschillende bomen die door het oude volkje aan een bepaalde periode in het jaar zijn toegekend. Naast dit allemaal zijn er in totaal vier heilige bomen. Deze bomen zijn de eik, berk, olijfboom en de beuk. Deze zijn allemaal toegewezen aan een dag in het jaar.

Welke boom hoort bij jou?

Om erachter te komen welke boom bij jou hoort, zijn er een aantal handige tools. Het is teveel werk om alles uit te typen. Daardoor kun je op een speciale pagina precies zien welke boom jouw geluksboom is. Het enige dat je hoeft te doen is je geboortedatum in te vullen. Ideaal toch?

Jouw boom in de tuinHoe leuk is het om jouw geluksboom in jouw tuin te plaatsen? Dit hoveniersbedrijf Tilburg zal de boom met alle liefde bij jou in de tuin plaatsen. De Kelten geloofden namelijk dat wanneer de boom bij een persoon in de buurt was, het persoon veel geluk zal ervaren. Dus waar wacht je nog op? Plaats nu jouw geluksboom in jouw tuin!