Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Wat zijn redelijke makelaarskosten voor de verkoop van een woning?

Mijn ouders gingen na een hele lange periode ons ouderlijk huis verkopen en samen kleiner wonen, dichter bij de stad. Wij als kinderen gunden ze dit van harte, maar vonden het ook een beetje lastig dat we zagen dat ons huis waar we waren opgegroeid verkocht zou worden. Hierdoor hadden we afgesproken dat wij nauw betrokken zouden worden bij het verkopen van dit huis. Zo moesten we uiteraard een makelaar vinden die de verkoop van ons huis voor zijn rekening wilde nemen. Om er zeker van te zijn dat we niet met een veel te dure makelaar in zee gingen, besloten we eerst wat voorwerk en onderzoek te doen bij verschillende makelaars. Mijn broer had op internet een site gevonden makelaarkosten.nl waarbij je verschillende kosten zou kunnen vergelijken van verschillende makelaars. De website claimde dat ze een onafhankelijk platform waren die ons kon informeren over de veelvoorkomende kosten in de makelaardij. Dit was eigenlijk exact wat wij zochten, omdat makelaars tegenwoordig niet allemaal dezelfde courtages en tarieven rekenden. Wij wilden dus graag de makelaarskosten voor de verkoop van ons huis met elkaar vergelijken van verschillende makelaars. Deze website zou ons al deze informatie kunnen geven, dus de makelaarskosten voor de verkoop van ons huis vergelijken evenals de kwaliteit van de verschillende kantoren meenemen. Hierdoor zouden wij een compleet overzicht krijgen van professionele makelaars en de kosten die zij zouden hanteren. Door dit overzicht zouden we meer kans hebben om alleen met betrouwbare partijen in zee te gaan. Dit was helemaal wat wij wilden en mijn ouders waren dan ook heel blij dat mijn broer deze site gevonden had. We besloten al onze gegevens op de site achter te laten en zo een overzicht op te kunnen vragen van de makelaarskosten voor de verkoop van ons huis. Binnen enkele momenten kregen we een heel mooi en volledig overzicht en werd het voor ons direct een stuk makkelijker om een keus voor een makelaar te maken.

Een makkelijke vergelijking in makelaarskosten voor de verkoop van je huis krijg je op deze site!

Wij hadden heel veel aan het overzicht en konden op deze manier heel makkelijk een goede en betrouwbare makelaar voor de verkoop van ons huis inschakelen. Wij vonden deze site voor het vergelijken van makelaarskosten voor de verkoop van ons huis dus helemaal top! De informatie op de website heeft ons heel erg geholpen en het krijgen van het overzicht ging heel erg makkelijk.

Makkelijk in gebruik en een heel duidelijk overzicht

Door het krijgen van de vergelijking van de makelaarskosten voor de verkoop van ons huis konden wij makkelijk een makelaar kiezen. Wij kunnen de website dan ook aan iedereen aanraden om de volgende redenen:

  • Het vergelijken van de makelaarskosten voor de verkoop van ons huis was heel makkelijk te doen
  • De informatie op de website was heel handig om te krijgen
  • We ontvingen heel snel een overzicht van de verschillende makelaars

Wilt u ook uw huis gaan verkopen en wilt u hiervoor graag een vergelijking maken van makelaarskosten voor de verkoop van je huis? Dan is dit een hele goede site!