Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Woning kopen of verkopen

makelaar Amsterdam

Helaas is het kopen of verkopen van een woning een heel traject, wanneer je er geen kijk op hebt is het allemaal erg ingewikkeld. De makelaar Amsterdam Noord weet precies hoe de vork in de steel zit, niet alleen bij het kopen maar ook het verkopen van een woning. Want tijdens de verkoop wil je de beste prijs voor je woning, en bij de aankoop wil je niet te veel betalen. Fransen & Kroes is een betrouwbare makelaar, met jaren ervaring op de markt in en rond Amsterdam. Ook hypotheken en taxaties kunnen worden geregeld door de makelaar.

Amsterdam makelaar

Een hypotheek verzorgen

Voordat je definitief de sleutels van je nieuwe woning in je handen krijgt, is het zaak dat je de hypotheek gaat regelen. Wat is er belangrijk bij een hypotheek voor je, zijn er belangrijke punten die moeten worden meegenomen? Makelaar Amsterdam Noord houdt niet alleen rekening met de situatie nu, maar ook in de toekomst. Krijg je minder inkomsten omdat je misschien een droom hebt een wereldreis te maken, moet hier wel rekening mee gehouden worden met de maandlast van de hypotheek. Zo zijn er dingen die mee kunnen spelen, en waar rekening mee gehouden moet worden.

Zet je woning aantrekkelijk in de markt

Hoe aantrekkelijker je een woning in de markt zet, hoe meer mensen er interesse hebben wat een hogere prijs zou kunnen betekenen. De makelaar Amsterdam Noord kan met mooie teksten en aantrekkelijke foto’s je woning zo goed mogelijk in de markt zetten, Funda is de grootste huizensite waar je woning ook wordt gepresenteerd. Wil je de wijk laten zien, dan is het zelfs mogelijk om met een drone beelden te maken en deze te presenteren. Fransen & Kroes hebben jarenlange ervaring, met het verkopen van huizen en weten precies wat wel en niet werkt om te doen.