Gronings Dagboek

Mijn ervaringen en verhalen als Monteur

Zoekt u een mannetje dat latex spuiten kan?

Toen wij deze zomer een feestje hielden omdat wij het zat waren dat wij al zo’n lange tijd geen mensen meer over de vloer mochten hebben, hebben wij alle remmen losgelaten. Ons bezoek heeft hetzelfde gedaan en alhoewel het feest grotendeels buiten was omdat wij toch een beetje aan de coronaregels wilden denken, is er toch een fles rode wijn tegen onze witte binnenmuren gegaan. Wij baalden daar natuurlijk wel van, maar tegelijkertijd was dit dan ook een goed moment om de muren met latex te gaan spuiten. Wij wilden namelijk al langere tijd gaan zorgen dat wij de woning konden opknappen want de muren waren al lange tijd niet meer onder handen genomen en dat kon je ook heel goed zien. Wij wilden graag latex spuiten laten omdat wij wisten dat dat het mooiste resultaat geeft. Je kunt zelf wel aan de slag gaan met je rollertje, maar negen van de tien keer levert dit geen mooi resultaat op omdat je de strepen altijd blijft zien. Wij zijn daarom gaan kijken waar wij moesten zijn wanneer wij iemand wilden inschakelen die latex spuiten voor ons kon en wij hebben toen online gezocht naar geschikte bedrijven. Wij zijn toen al heel snel op de site wandenplafondspuiten.nl terechtgekomen en ik kan u zeggen dat ik gelijk in de gaten had dat deze site heel interessant was. De mensen van deze site hebben er alles aan gedaan om je uitgebreid te laten zien wat zij kunnen wanneer het gaat over latex spuiten en ik wist daarom ook al heel snel dat ik graag met deze mensen wilde werken. Uiteraard hing het nog even af van de kosten die zij voor het latex spuiten zouden rekenen, maar ik had een goed voorgevoel dat deze kosten wel op te brengen zouden zijn. Om daar achter te komen ben ik dus gelijk even contact gaan opnemen met deze mensen en heb ik laten weten dat ik graag mijn muren met latex spuiten wilde. Ik heb toen aangegeven hoeveel vierkante meter behandeld moest worden en toen kreeg ik inderdaad een heel mooie offerte toegestuurd.

Ik liet latex spuiten door deze vaklieden

Ik heb gemerkt dat wanneer je deze mensen vraagt of zij latex spuiten willen, je niet bang hoeft te zijn dat je niet goed geholpen zult worden. Mijn muren zijn inmiddels behandeld en het werk is heel goed gedaan. Mocht u daarom ook graag latex spuiten willen laten door deze mensen, dan raad ik u aan om ook een keer naar deze site te surfen.

Wilt u meer weten?

Mocht u willen weten voor welk bedrag deze mensen u van dienst kunnen zijn, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site wandenplafondspuiten.nl te surfen
  • Te bekijken hoe deze mensen u van dienst kunnen zijn
  • Een keer contact op te nemen om uw wensen door te nemen en om over de prijs te praten

Ik ben blij dat wij onze muren met latex spuiten lieten omdat wij nu weer een heel strak huis hebben dat er gewoon heel erg fris en netjes uitziet. Voor ons dus voorlopig ook even geen feestjes meer binnenshuis.

Lees meer…